Hvem er jeg?

Jeg arbejder på et helt enkelt grundlag:

Åbenhed - Ærlighed - Autencitet

 

En uendelig passion for mennesker og mit engagement i at hjælpe dem til at lykkes har, sammen med mere end 30 års erfaring i  forhandling, samarbejde, krisestyring og organisationstilpasninger gjort mig i stand til at rådgive effektivt i afgørende beslutninger. Både i forretningsmæssige og personlige udfordringer.

Lad mig ringe til dig

Mere end 700 mennesker har indtil nu oplevet mine forløb eller foredrag på egen krop.

Her kan du se, hvad nogle af dem har tænkt om min indsats:

 • Du har en god tilgang til at folk til at komme ud af busken "for sig selv" - fik nogle gode input til at tænke anderledes
 • Foredraget er godt på en positiv og fangende måde
 • Du taler med hjertet og ikke som arbejdsmarkedskonsulent 🙂 derfor, bliv ved
 • Meget inspirerende og engageret foredragsholder
 • Godt klaret, meget hjælpsomt
 • Rigtigt godt foredrag
 • Rigtigt godt - rammer plet
 • Kurset må gerne være længere
 • Jeg har fået en masse, jeg vil gå hjem og tænke over
 • Spændende. gav tid og stof til eftertanke
 • Må godt være længere. tak for en god formiddag.
 • Tak for en positiv og god oplevelse
 • God humor - stærk personlighed, der trænger igennem
 • Du er en meget engageret underviser, tydeligt at du brænder for det du gør
 • Super god dag. masser af brugbar viden - tak
 • Jeg ville ønske, at jeg havde fået tilbudt den slags tidligere
 • Et kursus af denne art, bør ligge tidligt i ledigheden.
 • Du smitter! Din begejstring og dit engagement giver lyst til at få stoffet ind under huden og arbejde videre med det. Jeg vil gerne deltage på uddybende kurser. Og nu vil jeg bevæge mig ud af komfortzonen 🙂
 • Fint at du bruger figurer, vi kan forholde os til. Det gør det lettere at forstå, hvordan vi agerer.
 • Jeg er rigtig glad for at være en del af din undervisning. Jeg har lært rigtig meget af dig. Du er super god til at undervise 😊
 • Er meget, meget tilfreds med kurset og især du er meget sympatisk og tiltalende, rar. Lad os få flere af den slags. (Tak for 2 gode uger)

og her er hvad en af arrangørerne siger om mit kursus målrettet ledige:

 • Det er super godt med opgaverne, så tilhørerne også er aktive. Ligeså super godt med opsamlende materiale til sidst. - Projektleder, Jobcenter på Fyn

Felter markeret med * er påkrævet

Ejlif som coach og strategisk mentor

Virksomheder i vækst, konstant personlig og faglig udvikling og løbende forandringer, sammenslutninger og operationel indsats i opkøbsfaser har været en naturlig del af min hverdag siden 1987. Ikke alt gik som planlagt, men viste at man kan lære eller vinde i enhver situation.

Min livslange passion for, hvad der gør at nogle mennesker lykkes bedre end andre, har ført mig gennem både private og offentlige ansættelser.

Motivation og afklaring er nøgleord for mit virke ligesom interessen for den enkeltes udgangspunkt og syn på sig selv anvendes som drivkraft til at sætte nye, progressive mål og bruge alle iboende styrker til at nå dem.

Jeg arbejder med åbenhed, ærlighed og dine målsætninger for at hjælpe dig til at være den bedste udgave af dig selv. Det giver overskud både på den personlige og forretningsmæssige bundlinje.